• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / robijn
Toon filters
0
Onbeperkt

Robijn hanger - collectie

Op zoek naar een bijzonder en uniek cadeau? Zoek niet verder dan onze gouden hangers! Verkrijgbaar in 14-karaats geel, wit en roségoud, onze hangers zijn zowel sterk als mooi. En met een verscheidenheid aan verschillende edelstenen om uit te kiezen, weten we zeker dat je de perfecte vindt voor je geliefde. Bovendien zijn al onze edelstenen 100% echt - tenzij anders vermeld. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog jouw gouden Robijn hanger!


 

Hanger robijn

Op zoek naar een Robijn hanger? Robijn is net als saffier een variant van het korundmineraal, een mineraal dat zeshoekige cilindervormige kristallen vormt. De rode korund (bruin-zwart tot roze-rood) heet robijn en andere kleuren heten saffier. Robijnen worden gedolven in Afrika, Azië en Australië. Ze worden het meest gevonden in Birma, Sri Lanka en Thailand.

Robijn hangers

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

STERRENBEELD ROBIJN

Ram, Leeuw & Schorpioen

GOUDEN SIERADEN MET ROBIJN

Naast onze prachtige hangers, hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze edelsteen. 

Bekijk ook onze andere goude hangers gezet met andere prachtige edelstenen. Hieronder een deel van onze collectie: