• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / witgouden hanger
Toon filters
0
Onbeperkt

Wit gouden hanger

Om misverstanden te voorkomen, wij verkopen de gouden kettingen separaat. Deze is niet bij de prijs inbegrepen.


 

Witgouden hangers

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals een gouden hanger.

Witgoud wordt niet in de natuur gevonden, maar is altijd door mensen gemaakt. De samenstelling van witgoud ligt niet vast. Elke goudsmid doet het op zijn of haar eigen manier. Witgoud is meestal een legering van (58,8% of 75%) goud, (41,2% of 25%) palladium, nikkel, zink en zilver in verschillende hoeveelheden en verhoudingen. Dit zorgt ervoor dat het goud van kleur veranderd. Zo is het dus mogelijk om witgouden hangers te maken.

Witgouden sieraden

Een witgouden hanger is stijlvol én tijdloos. Daarnaast is een witrgouden hanger exclusief, omdat witgoud een exclusieve materiaal is. Wij hebben prachtige unieke witgoudenhangers in ons assortiment opgenomen. Deze hangers hebben wij gezet met prachtige edelstenen, zoals diamant, saffier en smaragd. Gek op witgouden sieraden? Bekijk dan ook onze:


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen