• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / bloedkoraal
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden Bloedkoraal hanger

Bloedkoraal hanger, ook wel een hanger van roodkoraal genoemd is een kostbare en zeldzame edelsteen. Al duizenden jaren lang wordt koraal gebruikt voor decoratie en als sieraad. Men gelooft dat bloedkoraal rijkdom, wijsheid en geluk brengt.


 

Herkomst

loedkoraal heeft een extreem langzame groeisnelheid. Het duurt vele jaren om zelfs een centimeter bloedkoraal te laten groeien. Een Koraalsoort uit de Middellandse Zee. Het wordt aangetroffen op een diepte van 2 tot 280 meter. De onregelmatig gevormde kolonies worden 5 tot 20 centimeter hoog. Meestal is bloedkoraal donkeroranje. Er zijn echter ook witte en zwarte exemplaren bekend.

Was u ervan op de hoogte dat onze gouden hangers vintage zijn? Dit wil zeggen dat de kettinghanger eerder gedragen is en toe is aan een tweede leven! Wij noemen dit ook wel 'PreLoved'. Al onze gouden sieraden worden door onze goudsmid zorgvuldig gereinigd en gepolijst. Bekijk onze gehele collectie kettingshangers gezet met edelsteen.

SIERADEN MET BLOEDKORAAL 

Naast onze prachtige hangers gezet met bloedkoraal, hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze edelsteen.

HANGER BEKIJKEN IN ONZE WINKEL

Wilt u één of meerdere hangers of andere sieraden zien en vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak om deze te bekijken in onze winkel in Enschede.


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290