• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden ringen / tricolor ring
Toon filters

Gouden tricolor ring

Goud is er in verschillende kleuren, namelijk: geel goud, wit goud en rosé goud. Naast bicolor gouden ringen, hebben wij ook een tricolor ring. Dit wil zeggen dat de ring bestaat uit drie verschillende kleuren goud. Het voordeel van een tricolor ring, is dat het goed te combineren is met andere ring maar ook met andere sieraden. 


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

GOUDEN TRICOLORE RING

Hoe ontstaan deze verschillende kleuren goud? Alleen geel goud komt inde natuur voor. Wit- en rosé goud worden door de mens gemaakt door middel van legering. Dit wil zeggen dat het goud wordt gemengd met andere metalen, zodat het goud stevig genoeg is om sieraden van te maken. In Nederland is 14 karaat en 18 karaat goud erg gebruikelijk als sieraad. Door meer zilver en/of palladium te toe te voegen aan het goud, ontstaat er wit goud en door meer koper toe te voegen krijgt het goud een rode gloed.
In de tricolorring zijn geel-, wit- en rosé goud verwerkt. 

RING TRICOLOR - MAAR OOK ANDERE SIERADEN

Wij hebben prachtige tricolor armbanden en kettingen in onze unieke collectie. ANRO Juweliers helpt u graag bij het vinden van een bijzonder gouden sieraad. Benieuwd naar onze collectie tricolor sieraden? Bekijk dan onze:

Tricolor ring goud