• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / goudsmid / armband graveren

Gouden armband graveren

Laat ons jouw gekozen gouden armband graveren met wat voor jou belangrijk is. Of het nu een ontroerend moment, bijzondere data, dierbare vriendschap of moederliefde is, wij helpen u graag om het verhaal te vertellen in een door u gekozen gouden armband uit onze webshop. Let op! Niet op elke armband is er voldoende ruimte voor een mooie gravure... maar ook hiervoor hebben we veelal mooie oplossingen.

Bezig met laden...

Het graveren van een gouden armband is een manier om deze uniek en persoonlijk te maken. Er zijn verschillende manieren om een gouden armband te graveren, de vakman kan dit met de hand anderen gebruiken hiervoor een graveermachine of zelfs een lasermachine. 

Methoden om te graveren

Er zijn een aantal manieren om een gouden armband te personaliseren met een gravure. Een van de meest voorkomende methoden is het gebruik van een computergestuurde graveermachine. Hiermee kun je een ontwerp of tekst uploaden en de machine zal deze dan graveren op de armband. Een andere methode is het gebruik van een handgereedschap zoals een graveringstempel of een scherpe pen. Hiermee kun je de tekst of afbeelding handmatig graveren op de armband. In beide gevallen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de gravure op de juiste plaats en op de juiste manier wordt aangebracht.

Armband graveren - Lettertypen

Er zijn veel verschillende lettertypen die gebruikt kunnen worden bij het graveren, van klassieke en traditionele lettertypen tot moderne en unieke stijlen. De lettertypen die je kunt gebruiken hangen af van de graveermachine die je gebruikt en de software die hierbij hoort. Meestal kun je kiezen uit verschillende voorgeïnstalleerde lettertypen, of je kunt een eigen lettertype toevoegen als je dat wilt. Bij sommige graveermachines kun je zelfs letters tekenen met behulp van een muis of een stylus en deze direct graveren. Het is dus belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden van de graveermachine die je gebruikt voordat je een lettertype kiest.

Personaliseren met naam, datum of tekst

Armband laten graveren met naam, datum of tekst is een unieke manier om een sieraad te maken dat helemaal van jou is. Bij AnRo Juweliers graveren we uw gekozen armband met de hand of met een lasergestuurde machine, waardoor elk sieraad een persoonlijk tintje krijgt. De handgravure kunnen we meestal binnen een dag uitvoeren, de lasergestuurde methode waarmee we vrijwel elk lettertype kunnen graveren neemt meer tijd in beslag. 

Armband personaliseren uit onze collectie

In onze webshop vind u de mooiste gouden armbanden en armbandjes. Of je nu op zoek bent naar een stoere koningsarmband, fijn armbandje of closed for ever armband, wij hebben het perfecte cadeau voor jou. Ook onze slavenarmbanden kunnen worden gegraveerd met een mooie tekst, naam of datum. En voor de mannen hebben we ook leuke oplossingen met de letters van jullie kinderen. De perfecte cadeaus om uw geliefde mee te verrassen!

Gegraveerde armband een mooi kado

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Zoek niet verder dan AnRo Juweliers! Hier kunt u uw gekozen armband laten graveren met een speciale boodschap, datum of naam. Elk gepersonaliseerd stuk wordt met zorg met de hand gemaakt, zodat elk stuk zijn eigen persoonlijke touch heeft. Dit is de perfecte manier om speciale momenten, belangrijke dates, gekoesterde vriendschappen of moederliefde te herdenken. Het graveerproces is geïnspireerd op 'handgeschreven' brieven uit het verleden. In een wereld die steeds digitaler wordt, geeft deze gravure een bijzonder en persoonlijk tintje aan dit geschenk. Kies uit verschillende stijlen, waaronder de trendy jasseron armband of de klassieke gourmet armband. Puur, ambachtelijk en uniek voor jou - dit is een geschenk om altijd te koesteren.