• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / armbanden / closed forever armband
Toon filters

Gouden Closed Forever armband


Op zoek naar een gouden Closed Forever armband? Wij hebben ze met verschillende type schakels. Van een traditionele klassieke schakel waaran u Bedel hangers kunt bevestigen tot aan de gouden armband met een eigentijds karakter. 

In ons assortiment hebben wij Closed Forever armbanden in 14 en 18 karaat goud. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!
 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

   1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

GOUDEN CLOSED FOREVER ARMBANDEN

Op zoek naar een prachtige en luxe gouden armband voor vrouwen? De gouden Closed Forever armband zijn één van de meest verkochte gouden armband uit de Nederlandse geschiedenis. Vroeger kon de gouden armband niet meer afgedaan worden na het omdoen, vandaar de naam ‘Closed Forever’. Tegenwoordig kan dat natuurlijk wel gewoon. De gouden Closed Forever armbanden hebben een luxe gouden schuifsluiting. Deze gouden armbanden worden in verschillende grote schakels gemaakt. Voor ieder wat wils dus! Deze gouden armbanden is goed te combineren met andere gouden armbanden en staan heel mooi bij horloges.

GOUDEN CLOSED FOREVER ARMBANDEN BIJ ANRO JUWELIERS

Wij hebben een prachtige collectie van gouden Closed Forever armbanden. Wij hebben deze gouden armbanden in 14 karaat goud en 18 karaat goud. Daarnaast hebben wij deze gouden armbanden in verschillende lengtes en verschillende grote en dikte schakels. Heeft u al gebruik gemaakt van onze vergelijkingsfunctie? Met deze functie krijgt u een mooi overzicht van de verschillen tussen een aantal gouden armbanden. Dit zorgt ervoor dat het gekiezen vergemakkelijkt wordt. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de winkel in Enschede om de gouden armbanden te bezichten, indien u een afspraak maakt!  Heeft u een speciaal verzoek? Stuur ons gerust een bericht, wij zullen kijken naar de mogelijkheden. Bestellen bij ANRO Juweliers zorgt ervoor dat u een steentje bijdraagt aan de circulaire economie.

Wist u dat al onze gouden sieraden PreLoved zijn? Bestelt u een gouden Closed Forever armband bij ANRO Juweliers? Dan draagt u een steentje bij aan de circulaire economie! U hoeft geen zorgen te maken over kwaliteit, want naast dat wij de gouden sieraden zorgvuldig selecteren,  zorgt onze goudsmid ervoor dat alle gouden sieraden er nieuw uitzien. Alle gouden sieraden die wij verkopen zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

GOUDEN DAMES ARMBANDEN

Niet de juiste gouden armband kunnen vinden? Bekijk ook onze gouden jasseron armbanden. De jasseron schakel onderscheidt zich van alle andere schakels. Dit, door de manier hoe de ringen in elkaar zijn geschakeld. Deze gouden armbanden hebben wij in verschillende lengtes en dikte schakels. Daarnaast hebben wij ook prachtige gouden tennis armbanden in onze collectie. Deze gouden armbanden zijn vrouwelijke polssieraden geheel gezet met Diamant. Naast diamant, kunnen deze gouden armbanden ook gezet worden met andere edelstenen zoals zirkonia.

BESTEL UW GOUDEN ARMBANDEN ONLINE

Heeft u besloten welke gouden armband u wilt hebben? Plaats dan snel en gemakkelijk uw bestelling op de website. Uw gouden sieraad wordt gratis naar u verzonden. Daarnaast verzenden wij het aangetekend, zodat u met een veilig gevoel bij ons kunt bestellen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klanten service via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290. Wij staan u graag te woord!