• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / closed forever armband
Toon filters

Closed Forever armband

Op zoek naar een duurzaam gouden Closed forever armband ? Een elegant betekenisvol cadeau voor jezelf, je geliefde of een vriend, kortom "voor altijd in je hart gesloten". Wij hebben dit type armband met verschillende schakels. Van een traditionele klassieke schakel waaraan u Bedel hangers kunt bevestigen tot aan de armband met een eigentijds karakter.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Closed forever armband goud

Op zoek naar een prachtige en luxe "close for ever armband goud" die meestal -maar zeker niet altijd- door vrouwen worden gedragen? Deze armband is één van de meest verkochte armbanden uit de Nederlandse geschiedenis. Vroeger kon de armband niet meer afgedaan worden na het omdoen, vandaar de naam "Closed Forever". Tegenwoordig kan dat natuurlijk wel gewoon. De  armbanden hebben meestal een luxe schuifsluiting. Deze armbanden worden in verschillende grote schakels gemaakt. Voor ieder wat wils dus! Deze armbanden is goed te combineren met andere armbanden en staan heel mooi bij horloges.

Speciale band

Een gouden "Closed for Ever" armband vertegenwoordigt vaak een speciale band, een onbreekbare verbinding of een betekenisvolle relatie. Het kan dienen als een emotioneel symbool van eeuwige liefde, vriendschap of trouw.

Het is belangrijk op te merken dat de term "Closed for Ever" specifiek is voor een bepaald merk of ontwerp, en dat de kenmerken van een "Closed for Ever" armband kunnen variëren afhankelijk van de fabrikant of juwelier.

Uw lengte - Closed for ever armband goud

De ideale lengte van een armband is voor iedereen anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.
In onze webshop bieden wij vele gouden rmbanden van 14 maar ook 18 karaat armbanden aan. Bekijk de collectie en oordeel zelf!

Snel, eenvoudig, gratis en met garantie wordt uw wordt uw armband toegezonden.

Bij de koop zijn altijd de verzendkosten inbegrepen. Wij zijn verantwoordelijk voor de correcte levering van de door u uitgezochte Closes for Ever armband. De verzending vindt altijd plaats via onze partner -PostNL- middels aangetekende pakketpost. Middels de track & trace code volgt u het pakketje tot aan uw voordeur.

Closed forever armband goud bedels

Closed Forever armbanden met gouden bedels. Deze elegante en tijdloze armbanden symboliseren onvergankelijke verbintenis. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd en vertelt een uniek verhaal. Koester kostbare herinneringen met onze gouden armbanden.

CLOSED FOR EVER - ANRO JUWELIERS

Wij hebben een prachtige collectie van armbanden. Wij hebben deze armbanden in 14 karaat goud en 18 karaat goud. Daarnaast hebben wij deze armbanden in verschillende lengtes en verschillende grote en dikte schakels. Heeft u al gebruik gemaakt van onze vergelijkingsfunctie? Met deze functie krijgt u een mooi overzicht van de verschillen tussen een aantal armbanden. Dit zorgt ervoor dat het gekiezen vergemakkelijkt wordt. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de winkel in Enschede om de armbanden te bezichten, indien u een afspraak maakt!  Heeft u een speciaal verzoek? Stuur ons gerust een bericht, wij zullen kijken naar de mogelijkheden. Bestellen bij ANRO Juweliers zorgt ervoor dat u een steentje bijdraagt aan de circulaire economie.

Wist u dat al onze sieraden PreLoved zijn? Bestelt u een Closed Forever armband bij ANRO Juweliers? Dan draagt u een steentje bij aan de circulaire economie! U hoeft geen zorgen te maken over kwaliteit, want naast dat wij de sieraden zorgvuldig selecteren,  zorgt onze goudsmid ervoor dat alle sieraden er nieuw uitzien. Alle sieraden die wij verkopen zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

De juiste close for ever armband?

Bekijk ook de jasseron armbanden in onze webshop. Deze schakel onderscheidt zich van alle andere schakels. Dit, door de manier hoe de ringen in elkaar zijn geschakeld. Deze armbanden hebben wij in verschillende lengtes en dikte schakels. Daarnaast hebben wij ook prachtige tennis armbanden in onze collectie. Deze armbanden zijn vrouwelijke polssieraden geheel gezet met Diamant. Naast diamant, kunnen deze armbanden ook gezet worden met andere edelstenen zoals zirkonia.