• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden ringen / cocktail ring
Toon filters

Cocktail ring - collectie

Natuurlijk is een Cocktail ring niet alleen voor een feestelijke gelegenheid maar ook voor andere momenten waarop je een Statement wilt maken met je gouden ring.
Bezig met laden...

COCKTAIL RINGEN

Wat is een Coctail ring? Coctail ringen zijn flamboyante ringen met edelstenen en zijn verbonden met het Amerikaanse verbodstijdperk in 1920. Door de opvallende uitstraling van de coctail ring, worden deze gouden ringen voornamelijk gedragen op feestjes en bijzondere gelegenheden. Een coctail ring zal elke outfit afmaken! Coctail ringen zijn grote ringen en bevatten vaak diamanten en/of verschillende edelstenen, hierdoor is de ring ook meer waard dan andere ringen.

Échte coctail ringen zijn niet gemakkelijk te verkrijgen. Gelukkig hebben wij een mooie collectie coctail ringen. In onze collectie hebben wij zowel geelgouden als witgouden ringen. Daarnaast hebben wij deze ringen in 14 karaat en 18 karaat goud. Laat je verassen door deze prachtige retro ringen in onze webshop.

Fantasie ring cocktail

Bent u op zoek naar ringen met prachtige vormen en unieke designs? Bekijk dan onze fantasie ringen. Deze ringen zijn ook ideaal voor feestjes of unieke gelegenheden, maar wij hebben ook fantasie ringen voor alledaags gebruik. Wij hebben een uitgebreid collectie aan fantasie ringen, in geelgoud, witgoud, bicolor of tricolor.

VINTAGE COCKTAIL RING

Als u fan bent van vintage/retro style sieraden, dan moet u zeker een kijkje nemen bij onze retro ringen. Vintage ringen zijn weer helemaal hip! Deze one-of-a-kind ringen hebben wij in verschillende karaten goud. Onze uitgebreide collectie retro ringen zijn gezet met verschillende edelstenen. Denk hierbij aan granaat, amethist, bloedkoraal, aquamarijn en veel meer!

BESTELLEN VAN UW COCKTAILRING

Het bestellen van een gouden ring is bij ANRO Juweliers eenvoudig en kosteloos. Twijfelt u tussen een aantal ringen? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool! Vink het hokje ‘vergelijk’ aan bij ringen, vervolgens krijgt u een mooi overzicht met de verschillen. Bent u eruit welke ring u wil bestellen? Dit kan eenvoudig op onze website. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze winkel in Enschede om een aantal ringen te bekijken (u dient wel vooraf een afspraak te maken). Bent u ook al op de hoogte dat u bij ons in termijnen kunt betalen? Bent u helemaal verliefd op een ring, maar lukt het niet op het hele bedrag in één keer te betalen? Wij hebben van elke ring slechts één beschikbaar, dus als u niet wil dat de ring voor uw neus voorbij gaat, dan raden wij aan om ‘betalen in termijnen’ te kiezen. Op deze manier spaart u als het ware voor uw ring! Hiernaast is het ook mogelijk om uw ring gedeeltelijk of geheel te betalen met oud goud. Heeft u sieraden liggen waar u niks meer mee doet?