• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / topaas
Toon filters

Collectie gouden Topaas ring

Op zoek naar een steen die je kan helpen je doelen te bereiken? Zoek niet verder dan Topaas! Deze zonnige edelsteen helpt de spirituele en mentale ontwikkeling te stimuleren, terwijl het ook fysieke voordelen biedt, zoals een evenwichtige spijsvertering en versterkte zenuwen. Het is ook bekend dat het een positief effect heeft op gevallen van anorexia. Dus als je je volledige potentieel wilt bereiken, dan is Topaas ring voor jou!


 


Bezig met laden...

Gouden ring Topaas

De naam Topaas ring is hoogstwaarschijnlijk afgeleid van een vindplaats op het eiland Zebirget in de Rode Zee, welke vroeger bekend was als Topazos. Een topaas is vaak wijnrood of strogeel maar kan ook wit, grijs, groen, blauw of oranje zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans. Goudtopaas wordt ook wel edeltopaas genoemd. De meest voorkomende vindplaats van Topaas is Brazilië. Topaas wordt ook in Afghanistan, Australië, Birma, China, Madagaskar, Sri Lanka, Namibië, Nigeria en Zimbabwe gevonden. 

Sterrenbeeld Topaas

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn. 

Op zoek naar een gouden ring met Topaas? Neem dan een kijkje bij onze unieke collectie!

 

Sterrenbeeld Topaas

Tweelingen, Leeuw en Boogschutter

Gouden sieraden met Topaas

Dol op sieraden met Topaas? Wij hebben een prachtige collectie gouden sieraden met Topaas. Bekijk ze op onze website:


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies