• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / topaas
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden Topaas hanger

Op zoek naar een gouden Topaas hanger? De naam Topaas is hoogstwaarschijnlijk afgeleid van een vindplaats op het eiland Zebirget in de Rode Zee, welke vroeger bekend was als Topazos. Een topaas is vaak wijnrood of strogeel maar kan ook wit, grijs, groen, blauw of oranje zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans. Goudtopaas wordt ook wel edeltopaas genoemd. De meest voorkomende vindplaats van Topaas is Brazilië. Topaas wordt ook in Afghanistan, Australië, Birma, China, Madagaskar, Sri Lanka, Namibië, Nigeria en Zimbabwe gevonden. 


 


Bezig met laden...

KETTINGHANGER MET TOPAAS

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn. 

Neem een kijkje in onze unieke collectie gouden hangers en laat u verassen door onze vintage collectie!

STERRENBEELD

Tweelingen, Leeuw en Boogschutter

GOUDEN SIERADEN

Dol op sieraden met Topaas? Naast onze hangers hebben wij ook een prachtige collectie gouden sieraden met Topaas. Bekijk ze op onze website: