• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / camee
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden Camee hanger

Op zoek naar een vintage gouden Camee hanger? Deze hanger is een populaire vintage hanger. De schelp Camee is zachter dan de varianten uit laagsteen en dus gemakkelijker en sneller om te bewerken.

 


 

Camee hanger goud

Wat is Camee? Camee is een graveertechniek van edelstenen, waarbij een stuk uit lagensteen wordt geslepen. De achtergrond wordt weggesleept om de afbeelding in reliëf naar voren te brengen. Camee sieraden zijn vaak antieke sieraden. Ook zijn er camee sieraden gemaakt van koraal, lava en edelstenen. De schelp Camee is zachter dan de varianten uit laagsteen en dus gemakkelijker en sneller om te bewerken. Meestal wordt camee uit schelpen gemaakt. Rond 1800 werden schelpcamee weer populair. Ook in de tijd van de renaissance (1300-1600) waren schelpcamee erg populair. Camee is een schelp (meestal 3 lagen) welke drie dimensionaal bewerkt is. Een brede keuze aan soorten schelpen maakte het mogelijk de hangers in meerdere kleuren te ontwerpen. Onze Camee hangers zijn voornamelijk verwerkt in een 14 karaat gouden sieraad.

Bekijk ook onze collectie Camee broches, klik hier

Een populaire vintage broche. Onze Camee broches zijn voornamelijk verwerkt in een 14 karaat gouden sieraad.

KETTINIGHANGERS

Op zoek naar hanger? Wij hebben een ruime collectie aanf hangers voor zowel dames als heren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze klassieke hangers. Dit zijn hangers met prachtige edelstenen, glijder of een kettinghanger met een kruis. Daarnaast hebben wij ook kettinghangers met een hartje. Dit is ideaal om cadeau te geven aan een geliefde. Voor een unieke kettinghanger moet u onze collectie fantasie hangers.

GRATIS VERZENDING

Wij bezorgen uw kettinghanger kosteloos! Om ervoor te zorgen dat u veilig op onze website kunt winkelen, sturen wij uw bestelling aangetekend en verzekerd naar u toe. Dit betekend dat een handtekening is verreist bij het aannemen van het pakketje. Bij aankomst niet helemaal tevreden met uw aankoop? U mag het sieraad binnen 14 dagen retourneren of ruilen.