• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / accessoires / broches
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden broche - collectie

Een Broche -ook wel een sierspeld genoemd- wordt opgespeld om kleding te versieren, meestal door vrouwen gedragen. De gouden broche bestaat over het algemeen uit twee delen: een decoratieve voorkant terwijl de achterkant (vaak in de vorm van een veiligheidsspeld dient om de broche te bevestigen.  
 


 

Een broche draagt u niet om uw vinger, arm of hals, maar draagt u op uw kleding. Dat zorgt voor een verrassend detail bij uw outfit! Hoewel de broche een wat ouderwets imago kent, is het nog altijd een enorm geliefd accessoire. Een broche zorgt voor een uitstraling van luxe en klasse – perfect bijvoorbeeld om tijdens een bijzonder feest of een speciale viering te dragen.

Bekijk de broches in onze winkel

Op zoek naar een gouden broche? Wij hebben het exemplaar waar u naar zoekt. Een klassieke of een modern design bekijk ze in onze webshop. Het grootste gedeelte van onze collectie zijn 14 karaat gouden broches, maar we hebben ook 18 karaat goud broches en zilveren broches. Wilt u de broche vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak om deze te bekijken in onze winkel.

14 karaat gouden broche

14 karaat is de meest gangbare soort goud in Nederland. Met karaat wordt aangegeven hoeveel zuiver goud er in een sieraad zit. Broches met 14 karaat goud bevatten 58,8% goud. Broches van goud met 18 karaat, bevatten 75% goud en zijn daardoor ook een stukje duurder. Dit hoeft niet te betekenen dat het beter is, want koper en zilver worden voor de stevigheid toegevoegd. Echt goud is namelijk zacht materiaal. Waarom de 14 en 18 karaat het meest populair zijn in Nederland, is omdat het een minder gele kleur heeft. Kiest u voor 20 of 22 karaat, dan wordt het sierader veel geler. In landen als India en Indonesië is die kleur goud populair, omdat de gele kleur beter staat bij een donkere huid. Bij Anro Juweliers vindt u broches met een gehalte van 8, 9, 14 en 18 karaat.

Preloved vintage - art deco - broche goud

Elk sieraad dat wij verkopen, is Preloved. Dat betekent dat de sieraden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden geven wij ze een tweede leven. De herstelwerkzaamheden bestaan uit onder andere het verwijderen van krasjes, sluitingen vervangen en diamantjes netjes (her)plaatsen. Dit wordt allemaal gedaan door onze goudsmid. U zal er niets van merken! Preloved sieraden zijn aantrekkelijk om dat u er geld mee bespaart en u de circulaire economie ermee stimuleert.

Online bestellen, gratis bezorging

Via Anro Juweliers kunt u online het complete assortiment bekijken én geheel veilig bestellen. Wilt u meerdere broches met elkaar vergelijken, klik dan op het vakje voor ‘vergelijk’, zodat u een compleet overzicht heeft van de verschillende broches. Heeft één van de broches u overgehaald om te bestellen? Klik dan op bestellen. U kunt vervolgens heel snel betalen via de betaal functies op onze website en we bieden ook de optie aan om te betalen in termijnen. Is het plaatsen van de bestelling gelukt? Dan zorgen wij voor een optimale en kosteloze verzending.

Gratis verzending van de broche

Via Anro Juweliers kunt u online uw broches bestellen en die vervolgens via aangetekende post laten bezorgen. Wij leveren het pakketje via PostNL met Track & Trace, zodat u op de hoogte bent van de verzending van uw sieraad. Bestelt u voor 17.00 uur, dan zorgen we dat de broche de volgende werkdag bezorgd wordt. Is de broche bij thuiskomst niet helemaal wat u ervan verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.