• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / broches
Toon filters
0
Onbeperkt

Onze collectie gouden broches

Op zoek naar een gouden broche? Wij hebben de broche waar u naar zoekt. Een klassieke of een moderne waarmee u een statement maakt.

Een Broche -ook wel een sierspeld genoemd- wordt opgespeld om kleding te versieren, meestal door vrouwen gedragen.
De broche bestaat over het algemeen uit twee delen: een decoratieve voorkant terwijl de achterkant (vaak in de vorm van een veiligheidsspeld dient om de broche te bevestigen.
Het grootste gedeelte van onze collectie zijn 14 karaat gouden broches, maar we hebben ook 18 karaat goud broches en zilveren broches.  

Bekijken in onze winkel

Wilt u de broche vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak om deze te bekijken in onze winkel.

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Gouden Broche 14 karaat

14 karaat is de meest gangbare soort goud in Nederland. Met karaat wordt er aangegeven hoeveel zuiver goud er in een sieraad zit. Gouden broches met 14 karaat goud bevatten 58,8% goud. Broches van goud met 18 karaat, bevatten 75% goud en zijn daardoor ook een stukje duurder. Dit hoeft niet te betekenen dat het beter is, want koper en zilver worden ook voor de stevigheid toegevoegd. Echt goud is namelijk zacht materiaal. Waarom de 14 en 18 karaat het meest populair zijn in Nederland, is omdat het een minder gele kleur heeft. Kiest u voor 20 of 22 karaat, dan wordt het sierader veel geler. In landen als India en Indonesië is die kleur goud populair, omdat de gele kleur beter staat bij een donkere huid. Bij Anro Juweliers vindt u broches met een gehalte van 8, 9, 14 en 18 karaat.

Preloved vintage gouden Broche

Elk sieraad dat wij verkopen, is Preloved. Dat betekent dat de sieraden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden hebben we ze een tweede leven gegeven. Die werkzaamheden bestaan uit onder andere het verwijderen van krasjes, sluitingen vervangen en diamantjes netjes (her)plaatsen. Dit wordt allemaal gedaan door onze goudsmid. U zal er niets van merken! Preloved sieraden zijn aantrekkelijk om dat u er geld mee bespaart en u de circulaire economie ermee stimuleert.

Gouden Broche online bestellen

Via Anro Juweliers kunt u online het complete assortiment bekijken én geheel veilig bestellen. Wilt u meerdere broches met elkaar vergelijken, klik dan op het vakje voor ‘vergelijk’, zodat u een compleet overzicht heeft van de verschillende broches. Heeft één van de gouden broches u overgehaald om te bestellen? Klik dan op bestellen. U kunt vervolgens heel snel betalen via de Tikkie functie op onze website en we bieden ook de optie aan om te betalen in termijnen. Is het plaatsen van de bestelling gelukt, dan zorgen we voor een optimale en kosteloze verzending.

Verzending van de gouden broche

Via Anro Juweliers kunt u online uw gouden broche bestellen en die vervolgens via aangetekende post laten bezorgen. Wij leveren het pakketje via PostNL met Track & Trace, zodat u op de hoogte bent van de verzending van uw gouden armband. Bestelt u voor 17.00 uur, dan zorgen we dat de gouden armband de volgende dag bezorgd wordt. Is de gouden armband bij thuiskomst niet helemaal wat u ervan verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.