• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / gevlochten armband
Toon filters
0
Onbeperkt

Gevlochten armband - collectie

Op zoek naar een gevlochten armband voor dames of heren? Wij hebben de gouden armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie in onze webshop en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. 


  1 / 7  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gevlochten armbanden - de ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden gevlochten armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Armband met gevlochten schakel

Wij hebben prachtige gouden gevlochten schakelarmbanden in onze collectie. De 14 karaat of 18 karaat gouden schakels zijn zoals de naam het zegt, in elkaar gevlochten. Wilt u één of meerdere armbanden zien en vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290 om deze te bekijken in onze winkel.

Op zoek naar brede gouden armband, maar deze niet kunnen vinden tussen onze gevlochten armbanden? Neem dan ook een kijke bij onze tank armbanden. Een ‘’tank’’ schakelarmband is een brede schakelarmband met meerdere rijen schakels. Deze armbanden hebben wij voor dames en heren in geelgoud, bicolor en tricolor. 

Gevlochten armbandjes of een brede gevlochten armband?

Elk sieraad dat wij verkopen is PreLoved! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Door onze goudsmid worden krasjes verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd.

Gouden armband online bestellen

Heb je een armband gevonden? Bestel hem dan eenvoudig en snel op Anrojuweliers.nl. Wij bezorgen via PostNL aangetekend je armband. Je krijgt een track & trace code waarmee je je pakje kunt volgen. Zeker, snel en gemakkelijk! Natuurlijk kun je de armband ook afhalen in onze winkel.

Kosteloze verzending van uw sieraad

Wij verzenden onze sieraden aangetekend en verzekerd  met PostNL. Middels een Barcode kunt u het pakketje volgen tot aan uw huisdeur. De dienstverlening welke PostNL biedt, geeft ons een veilig gevoel om het sieraad bij u thuis te bezorgen. Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur de volgende dag worden bezorgt (mits er op uw verzoek geen aanpassingen aan het sieraad moeten worden verricht).

Betalen met oud goud?

Bij ANRO Juweliers is het mogelijk om te betalen met oud goud. Heeft u thuis sieraden of gouden kostbaarheden liggen die u niet meer draagt? Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Vraag online een richtprijs. Vindt u het makkelijker om uw sieraden naar ons toe te sturen zonder online de specificaties in te vullen? Dat mag natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat u de sieraden aangetekend verstuurd en uw gegevens bijvoegd zodat wij contact met u op kunnen nemen