• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / hangers / hanger fantasie
Toon filters

Gouden fantasie hanger  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

GOUDEN FANTASIE KETTINGHANGER

Verrijk uw collectie gouden sieraden met een gouden fantasie hanger. Deze gouden hangers hebben wij voor zowel dames als heren in 14 en 18 karaat goud. Fantasie hangers hebben een uniek design of een bijzondere uitvoering. Bent u op zoek naar een speciale hanger? Neem dan een kijkje in onze collectie. Wilt u liever de collectie gouden fantasie hangers bezichtigen in onze winkel? Maak een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl en wij zorgen ervoor dat het voor u klaarligt!

Koop u een gouden hanger bij ANRO Juweliers? Dan draagt u een steentje bij aan de circulaire economie. Onze gouden sieraden zijn namelijk PreLoved, dit wil zeggen dat de gouden sieraden al eerder gedragen zijn, maar onze goudsmid zorgt ervoor dat het sieraad schoongebrand en gepolijst wordt, zodat het sieraad er weer helemaal nieuw uitziet.

FANTASIE SIERADEN

Naast gouden fantasie kettinghangers hebben wij ook andere sieraden in fantasie uitvoering.

Fantasie ringen: Neem een kijkje bij onze prachtige collectie van gouden fantasie ringen. Elke ring heeft zijn eigen unieke design met diversiteit aan kleuren en vormen. Deze gouden ringen hebben wij in verschillende kleuren goud en verschillende karaten. Daarnaast zijn deze gouden ringen vaak gezet met mooie edelstenen, zoals diamant, parel, robijn en meer.

Fantasie oorbellen: Neem ook een kijkje bij onze gouden fantasie oorbellen! Ook deze gouden oorbellen hebben elk hun eigen unieke design, waardoor geen paar hetzelfde is. Door de bijzondere vormen maken de gouden fantasie oorbellen uw look helemaal compleet. Of u nou op zoek bent naar subtiele of opvallende oorbellen, wij hebben het in onze collectie!

Fantasie armbanden: De gouden fantasie armbanden zijn modieus en hebben een fraai design die niet te typeren is aan andere type gouden armbanden. Ook leuk om als cadeau te geven. De armbanden zijn makkelijk te combineren met andere gouden armbanden.

GRATIS VERZENDING

Bij ANRO Juweliers hoeft u geen extra kosten te maken bij het bestellen. Uw bestelling wordt namelijk gratis naar u verzonden. Daarnaast kunt u met een veilig gevoel winkelen op onze website. Naast dat wij gratis verzending bieden, wordt de bestelling ook aangetekend én verzekerd opgestuurd. Niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren of iets nieuws uitkiezen.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.