• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / cartier ring
Toon filters

Gouden Cartier ring

Bent u op zoek naar een Cartier ring of Cartier style ring van hoge kwaliteit? De eerste is van het beroemde sieraden huis, maar er zijn ook ringen die van echt goud zijn maar niet geproduceerd zijn door dit beroemde "instituut".


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290


 


Bezig met laden...

Cartier ringen, fantastisch kado

Een verjaardag, voor jou geliefde, om geloftes te hernieuwen of gewoon het cadeau voor uzelf? Wij hebben een gevarieerd aanb od mooie ringen voor dames en bijvoorbeeld klassieke heren ringen. U kunt kiezen uit klassieke-, subtiele- of een stoere ring met en zonder bijvoorbeeld diamant. Waar gaat uw voorkeur naar uit ... zilveren-, bicolor- of witgouden ringen

KARAAT

Een ring moet uit minimaal 14 karaat (gehalte 585) bestaan, voor het een goud genoemd mag worden. De meest gangbare in Nederland is de 14 karaat ( 14k ring ). Dit komt omdat deze kleur mooi bij de huid staat, maar ook omdat deze enigszins betaalbaar is én stevig. De toevoeging van zilver en koper is namelijk niet alleen omdat het goedkoper is, maar ook omdat het meer stevigheid biedt aan de ring. Puur goud is namelijk ontzettend zacht. Kiest u een exemplaar van 18 karaat ( 18k ring ), 20 of 22 karaat, dan zijn de ringen veel geler, doordat er een hoger percentage in zit. Deze kleur is vaak populair onder de mensen met een donkerdere huidskleur, zoals in bijvoorbeeld India.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.