• Betalen in termijnen mogelijk
 • Kostenloze toezending
 • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
449 reviews
Home / goudsmid / Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt?
Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt? Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt? Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt?
Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt? Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt? Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt?

Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt?

Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt? Ontdek de mogelijkheden bij Anro Juweliers. Vakkundig en persoonlijk advies voor jouw perfecte oorbellen!

Productnummer: 501016

 • GRATIS in termijnen vooraf betalen
 • GRATIS verzending
 • Persoonlijke aandacht
 • Retourneren mogelijk
Delen:

goudsmid

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Productnummer: 501016

Unieke gouden parel oorbellen op maat gemaakt? Ontdek de mogelijkheden bij Anro Juweliers. Vakkundig en persoonlijk advies voor jouw perfecte oorbellen!

Onze goudsmid maakt gepersonaliseerde gouden sieraden

Heeft u een specifiek sieraad in gedachten, maar kunt u het niet vinden? Wilt u van familiegoud een nieuw sieraad maken? Of heeft u iets prachtigs gezien, maar is het te prijzig? Dan maken wij dat voor u! Alles is mogelijk en ook nog tegen een sterk concurrerende prijs.
Wij werken met een netwerk van gecertificeerde goudsmeden met ieder hun eigen specialisatie. Van traditionele tot hypermoderne goudsmederij. Zo kunnen wij zelfs een digitaal 3D-ontwerp maken, zodat u vooraf exact weet hoe uw nieuwe sieraad eruit gaat zien. Dit geavanceerde programma berekent zelfs nauwkeurig het benodigde aantal grammen goud.

Heeft u in onze webshop HET sieraad niet kunnen vinden, dan bieden wij u als goed alternatief aan het sieraad te laten maken. Een unike gouden sieraad laten maken... en een prachtig sieraad voor jaren. Een mooi kado om te krijgen of te geven. 
 • Uniek gouden gouden sieraad
 • Speciaal voor u gemaakt
 • Mogelijkheid om uw eigen goud te gebruiken
 • Liever uw gouden sieraad in termijnen betalen?
 • Gratis verzekerde verzending
 • Wordt geleverd in een luxe cadeau cassette.

Hoeveel karaat goud

14 en 18 karaat goud worden het meest gebruikt in de Nederlandse sieraden. Sieraden met een dergelijk goudgehalte zijn sterk en gaan lang mee. Wilt u een sieraad gemaakt in bijvoorbeeld 22 karaat goud dan is dat ook geen probleem. Neem hierbij wel in acht dat des te hoger het goudgehalte is het goud zachter wordt. Een sieraad gemaakt van bijvoorbeeld 22 karaat is een sieraad waarvan wij adviseren deze niet dagelijks te dragen.

Kleur goud

Geel-, wit- of rosé goud. Dit zijn de basiskleuren die worden gebruikt in de sieraden welke wij leveren. De sieraden worden in deze kleur uitgevoerd of in een combinatie van deze kleuren.

Is customizen van het gouden sieraad duur?

In verhouding tot het kopen van nieuwe sieraden, zijn onze prijzen absoluut concurrerend. Daag ons maar eens uit! Wij doen u graag, op basis van uw wensen, een aanbod. Hieronder leest u meer over het proces en hoe wij hierin zorgvuldig te werk gaan. 

PROCES CUSTOM-MADE SIERAAD MAKEN

 1. Het proces begint met een foto of een duidelijke omschrijving van uw wensen. Belangrijk is ook het gewenst aantal karaat en gewicht, de kleur goud en of u zelf goud wilt aanleveren (bijvoorbeeld een familiestuk).
 2. U kunt al deze informatie aan ons sturen via info@anrojuweliers.nl. 
 3. Aan de hand van uw informatie bepalen wij welke goudsmid uw sieraad het best kan vervaardigen. Gaat de "traditionele goudsmid" aan de slag, dan ontvangt u een prijs en na akkoord wordt uw sieraad gemaakt. Mochten we echter gebruikmaken van de "hypermoderne goudsmid", dan geven wij een eerste prijsindicatie. Kunt u zich daarin vinden dan werken wij het sieraad digitaal uit in een 3D-model. Hiermee bepalen we hoeveel gram daadwerkelijk nodig is om het ontwerp te vervaardigen en stellen we de definitieve prijs vast. Gaat u akkoord met het ontwerp en de prijs, dan starten wij met het maakproces.
 4. Zoals voor al onze sieraden geldt, wordt ook dit sieraad van een keurmerk voorzien.
 5. Afhankelijk van het ontwerp, neemt het maakproces één tot vier weken in beslag.
 6. Het gepersonaliseerde sieraad wordt per aangetekende post aan u verzonden. 

Heeft u vragen? U mag ons uiteraard altijd bellen op +31 (0)53 260 00 30

MOGELIJKHEDEN OP MAAT GEMAAKTE SIERADEN

Bij ANRO Juweliers zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een aanpassing van uw eigen sieraad of een sieraad dat u in onze webshop heeft gezien, tot het vervaardigen van een compleet nieuw sieraad. Elke kleur goud is mogelijk en u kunt er ook één of meerdere edelstenen aan toevoegen. 

Steeds vaker wordt ons gevraagd om van zogeheten sloopgoud of familiegoud een nieuw sieraad te maken. Sloopgoud is eigenlijk een verzamelterm voor oude gouden sieraden of voorwerpen. Hoewel de term niet zo chique klinkt, is het van precies dezelfde kwaliteit als ‘gewoon’ goud. 

De naam familiegoud wordt met name gebruikt voor een geschonken of geërfd sieraad. In plaats dat men dit sieraad laat verstoffen, bijvoorbeeld omdat men het niet mooi vindt, kan men het een nieuw leven inblazen. Van dit goud en de eventuele edelstenen kan een prachtig en uniek juweel gemaakt worden. Voor velen een fijne manier om iemand te gedenken.
Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of ANRO Juweliers kan het voor u maken. Zo toveren wij de oude zegelring van opa om in schitterend hangertje of bedeltje. Maken we van de versleten armband van uw moeder een sierlijke nieuwe ring. Of smeden we nieuwe manchetknopen en een dasspeld van een oude broche. Niets is onmogelijk. 
En met een unieke inscriptie kunt u het nieuwe sieraad een extra bijzondere betekenis meegeven. Over gravures leest u verderop meer.

Heeft u zelf geen goud in uw bezit, maar heeft u een specifiek sieraad in gedachte? ANRO Juweliers beschikt over eigen gerecycled goud. 

GOUDEN RING LATEN MAKEN

Met onze expertise en kennis maken wij ringen speciaal voor u en natuurlijk op uw maat. Voor bruiden die al jaren een specifieke trouwring in gedachten hadden. Maar ook relatieringen, ouder-kind-ringen of vriendschapsringen. Wij hebben zelfs een heel blog gewijd aan vriendschapsringen en relatieringen. Vol met inspiratie, ook voor de gravures! 

Wij vinden het bijzonder wanneer wij de ring van een nabestaande mogen verbinden met de ring van een overleden dierbare. Vaak maken we dan een zogenoemde cross-overring. Oftewel een gekruiste ring van de cliënt en de overleden persoon. Of een gekruiste ring van de trouwringen van beide (groot)ouders. 

GOUDEN HANGER LATEN MAKEN

Vaak maken wij hangers voor mensen die op zoek zijn naar een bepaald symbool of beeltenis, maar daarvan geen kettinghanger kunnen vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan een bijzonder teken, een zeldzaam symbool, een specifiek dier of muziekinstrument. Aan de hand van een foto, tekening of goede omschrijving kan onze goudsmid elke denkbare hanger maken.

GOUDEN KETTING LATEN MAKEN

Vindt u maar niet dé ketting die u in gedachten had? Of valt alles dat u ziet nét niet in de smaak? Graag bieden we u een oplossing. Met liefde en vakmanschap passen wij de ketting aan of maken een compleet nieuwe.

GOUDEN OORBELLEN LATEN MAKEN

Zoekt u oorbellen die perfect matchen bij uw ketting of armband? Of heeft u van uw favoriete set één exemplaar verloren? Onze goudsmid gaat met plezier voor u aan de slag. Ook wit goud, rosé goud, bicolor of tricolor sieraden zijn geen enkel probleem. Briljantjes, diamantjes of rozenkwarts toevoegen? Ook dat is allemaal mogelijk.

GOUDEN ARMBAND LATEN MAKEN

Bent u helemaal verliefd geworden op een armband die u gezien heeft, maar is deze niet verkrijgbaar of te duur? Of bent u een exemplaar tegengekomen dat bijna perfect is, maar waaraan toch een klein aspect zit dat u stoort? Wij kunnen een bestaand sieraad aanpassen of we maken het sieraad helemaal zelf. Daarbij kunnen we u zelfs op voorhand in 3D exact laten zien hoe uw nieuwe armband eruit komt te zien. 

KEURMERK

Elk sieraad laten wij extern keuren op het goudgehalte. Het sieraad wordt dan door de keurende instantie voorzien van het wettelijke keurmerk. Op de website van WaarborgHolland vindt u alle informatie over keurmerken en wettelijke vereist

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang altijd als eerste het laatste nieuws en de beste acties.
Aanmelden