• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / rijring
Toon filters

UNIEKE GOUDEN RIJRING

De naam rijring zegt het al: een gouden ring met een rij van bijvoorbeeld diamanten. De ring heeft een tijdloos model waardoor hij bijna elke vrouw aanspreekt. De collectie bestaat uit gouden rijringen in 14 en 18 karaat.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

GOUDEN RIJRINGEN

De naam zegt het al. Bij de rijring zijn de edelstenen in een rij gezet. Hiervoor worden verschillende combinaties edelstenen gebruikt. Wij hebben rijringen naar elke smaak: in witgoud, geelgoud, maar ook bezet met de mooiste diamanten of andere edelstenen. De collectie bestaat uit gouden rijringen in 14 en 18 karaat. Houdt u toch meer van een ring zonder glitter en glamour? Bekijk dan onze collectie fantasie ringen.

Gouden rijring met Diamant

De diamant is de koning van de edelstenen. De naam diamant is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas.’ Dit betekent onoverwinnelijk. Diamanten hebben een prachtige glinstering en zijn zeer zeldzaam en staat voor luxe.

Gouden rijring met Zirkonia

Zirkonia wordt ook wel ‘imitatiediamant’ genoemd. Zarkonia is een synthetisch kristal. Door de glans en sprankeling van Zirkonia lijkt deze veel op dat van een diamant. Met het blote oog is Zirkonia haast nite te onderscheiden.

Gouden rijring met Saffier

De saffier is een zeer kostbare edelsteen. De blauwe stenen worden voornamelijk geclassificeerd als de meest waardevolle stenen. De blauwe kleur komt door de aanwezigheid van vervuilende ijzerpartikels.

BESTEL UW RIJRING ONLINE

Graag helpen wij u met het maken van de juiste keuze van uw gouden rijring. Onze website biedt een vergelijkingspagina waarbij het mogelijk is om de ringen met elkaar te kunnen vergelijken zodat het maken van een keuze gemakkelijker wordt gemaakt. Bij ANRO Juweliers is het bestellen eenvoudig en kosteloos.

U kunt natuurlijk ook altijd de ringen komen bezichtigen in onze winkel in Enschede. Hiervoor kun u een afspraak maken via  +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.

 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.