• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / diamant
Toon filters

Gouden diamanten ring

De diamanten ring is de keuze bij uitstek voor een speciale gelegenheid. Heb je liever meerdere stenen een rij, een markies, entourage- of pavë zetting? Maak de keuze uit onze collectie! Kies de gouden ring met diamanten uit onze uitgebreide collectie.
Diamanten worden gezet in geelgouden ringen, maar komen ook fantastisch tot zijn recht in een witgouden ring.

 


  1 / 14  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Ringen met diamant

Wie houdt er nou niet van diamanten? Diamanten zijn elegant en tijdloos. In onze collectie hebben wij deze ringen in geelgoud, witgoud en bicolor gezet met één of meerdere diamanten. Bent u opzoek naar een Rij ring gezet met diamanten? Of een Aanschuif ring gezet met diamanten? Wij hebben het in onze collectie! Naast deze klassieke en tijdloze ringen met diamant, hebben wij ook ringen met diamant met fantasierijke en unieke designs. Bekijk de collectie  ringen met diamant en laat u verassen door klassieke ringen en ringen met prachtige designs.

Diamanten

De naam ‘diamant’ is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’, dat onoverwinnelijk betekent. Bijna 3000 jaar geleden werden diamanten voor het eerst ontdekt in India. Een diamant is de belangrijkste edelsteen ter wereld. In de 15e eeuw werden diamanten ook in Europa gebruikt, vooral gebruikt in sieraden, zoals kronen en juwelen van koningen. De diamant stond symbool voor kracht en rijkdom.

Ringen met briljant geslepen Diamanten

Een Diamanten ring heb je in verschillende slijpsels. Het briljantslijpsel is de meest gebruikte en bekendste slijpvorm. Het briljantslijpsel verhoogt de luister en de lichtreflectie van een diamant. Door de kegelvorm wordt er namelijk maximaal licht gecreëerd. Een diamant mag alleen briljant genoemd worden als de diamant in totaal 57 facetten bevat, waarvan 33 op de kroon en 24 op het paviljoen. Bekijk hier onze collectie ringen met briljant geslepen diamant.

Solitaire diamanten ringen

Op zoek naar een ring met één diamant? Een klassieke solitaire ring is een ring met enkel een briljant geslepen diamant. Deze prachtige ringen worden sinds de 19e eeuw (vaak) gegeven voor de verloving. Het is een symbool voor de liefde! Bekijk onze solitaire ringen op onze website. 14 karaat of 18 karaat gouden solitaire ringen? Wij hebben het in onze collectie.

Bestellen is eenvoudig en kosteloos

Zijn er een aantal ringen waar u een oogje op hebt, maar weet u niet helemaal zeker welke u wilt bestellen? Gebruik dan onze vergelijkingspagina. Maak uw keus en bestel de gekozen ring eenvoudig en kosteloos online! Een ring met diamant mag niet missen om uw vinger of in uw collectie ringen! Wilt u liever de ringen bekijken in onze winkel in Enschede? Gezellig! Maak wel vooraf een afspraak (telefonisch of via de mail), zodat wij de gekozen ringen voor u kunnen klaarleggen. Zonder afspraak is dit niet mogelijk.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.