• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / kettingen / heren
Toon filters

Gouden ketting heren? Bekijk onze collectie heren kettingen

Mannen ketting? Voor een unieke gouden heren ketting bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om stoere, moderne of klassieke gouden kettingen .... Wij hebben de schakelketting voor heren waar u waarschijnlijk naar zoekt.

Onze schakelkettingen zijn doorgaans van 14 of 18 karaat goud. Naast geel goud zijn er ook kettingen van witgoud, bicolor of tricolor goud opgenomen in assortiment.

Bekijk de collectie en oordeel zelf!


Op zoek naar een gouden dames ketting, klik hier


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen  1 / 25  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Gouden heren ketting, de mannen ketting

Halskettingen worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Goud kunt u namelijk altijd dragen, bij een casual outfit staat een gouden exemplaar goed, maar ook bij een feestelijke outfit. Gouden kettingen zijn erg vriendelijk in onderhoud en u kunt het altijd omhouden. Gouden kettingen kunt u bij Arno Juweliers in 14 karaat bestellen, maar ook in 18 of 22 karaat goud. De 14 karaat gouden halsketting is het meest gangbare. Welke gouden kiest u?

Gouden ketting met kettinghanger

Een gouden ketting met een kettinghanger er aan is een prachtig geschenk voor uw geliefde, uw partner, uw zus of een beste vriendin. U heeft deze uit diverse hangers. Bekijk hier onze collectie.

Gouden mannen ketting met schakels

Gouden kettingschakels zijn er in veel soorten en maten. Welke schakel u kiest, is afhankelijk van wat bij u past. De schakels bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van het sieraad. Is het een collier, komt er een hanger aan en hoeveel mag de gouden ketting spreken?

Lengte van de heren ketting

Voor een mannen is het vaak makkelijk, die willen de schakelketting niet te krap en willen het graag onder hun shirt kunnen stoppen dus 50 a 55 centimeter. Langer dan 60 cm willen de meeste mannen niet en voor mannen met een zwaar beroep is lang meestal ook gevaarlijk. 

Preloved gouden heren kettingen

Elk sieraad dat wij verkopen is PreLoved. Dat wil zeggen dat de gouden kettingen eerder gedragen zijn. Dat betekent niet dat u met uw gouden ketting niet meer kunt pronken. Wij hebben de gouden kettingen compleet hersteld en gereinigd, zodat het voor u een ketting als nieuw is. Onze goudsmid heeft krasjes verwijderd, sluitingen eventueel vervangen en de zetting van de diamantjes gecontroleerd en eventueel hersteld.

Een gouden ketting bestelt u bij Arno Juweliers

Bij Anro Juweliers profiteert u van top kwaliteit gouden heren kettingen tegen een scherpe prijs. We bieden een breed assortiment, duurzaam goud en u krijgt 100% garantie op uw gouden ketting. Mocht het toch niet helemaal de ketting zijn zoals in uw gedachten, dan kunt u die gemakkelijk retourneren. Ziet u een reden om niet te bestellen bij Anro Juweliers?

Gouden mannen ketting bezorgen door Anro Juweliers

Bent u er uit welke gouden ketting u wilt bestellen? Als u voor 17 uur bestelt, bezorgen wij de gouden ketting de volgende dag bij u in huis. Heeft u nog een verzoek voor een aanpassing aan de gouden ketting, dan kunnen wij niet de volgende dag leveren, maar we zullen ons best doen om het verzoek zo snel mogelijk door te voeren. We houden u op de hoogte van het proces!

Gouden ketting man


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.