• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / accessoires / broches
Toon filters

Gouden vintage broche

Voeg een vleugje elegantie toe aan je look met deze gouden vintage broche! Of je hem nu toevoegt aan je favoriete jas of sjaal, deze broche is de perfecte manier om elke outfit op te fleuren. Met zijn antieke ontwerp is deze broche perfect voor iedereen die van klassieke stijl houdt. Dus voeg wat persoonlijkheid toe aan je garderobe en kies voor de vintage retro broche!


 

Broche vintage

Op zoek naar een mooie broche voor uzelf of als cadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het woord broche komt uit de Franse taal en betekent letterlijk 'sierspeld'. Broches hebben een lange geschiedenis als sieraad. Tegenwoordig worden broches voornamelijk door vrouwen gedragen, terwijl dit vroeger niet het geval was. Eeuwen geleden droegen hoge edelen hun kleding met broches. Ze gebruikten de broche om hun witte toga of tuniek mee vast te zetten. Dit was vroeger dus een teken van rijkdom. Hoe rijker de drager, des te mooier zijn of haar broche.

Prachtige gouden broches, antieke broches met diamanten en vintage gouden broches met cameeën zijn allemaal te vinden in onze collectie. Deze kunstzinnige stukken maken een echt statement en zijn essentieel voor elke verzamelaar van vintage sieraden. Exemplaren met Camee zouden eigenlijk een must-have moeten zijn voor elke toegewijde vintage liefhebber. Het ingewikkelde handwerk dat in deze stukken zit, is werkelijk verbluffend.

Bekijk ook onze andere retro broches in onze webshop:

Filigrain broches
Streek broches
Edelsteen broches
Camee broches

Elk sieraad die wij verkopen op onze website is PreLoved! Dit wil zeggen dat de sieraden eerder gedragen zijn. Het sieraad heeft al een leven gehad, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk door onze goudsmid toe aan een tweede leven! Naast onze vintage broches, hebben wij ook andere vintage sieraden. 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies