• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / armbanden / armband met edelsteen
Toon filters

Gouden armband met edelsteen

Op zoek naar een gouden armband met edelstenen voor dames of heren? Wij hebben de armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!
De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. 


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290

  >Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

GOUDEN ARMBANDEN MET EDELSTEEN

Edelstenen zijn zeldzame gesteentes, die worden verwerkt in onder andere gouden armbanden. Edelstenen zijn prachtig, duurzaam en zeldzaam. Wij hebben gouden armbanden gezet met verschillende edelstenen, zoals diamant, parel, robijn, saffier en zirkonia. Deze gouden armbanden hebben wij in 14 en 18 karaat goud. Daarnaast hebben wij deze gouden armbanden ook in geelgoud, witgoud, bicolor en tricolor. Wij hebben voor ieder wat wils! Bekijk onze collectie op onze website!

EDELSTENEN

GOUDEN ARMBAND MET DIAMANT

Wij hebben prachtige gouden armbanden gezet met Diamant. De naam ‘diamant’ is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’. Een diamant is de belangrijkste edelsteen ter wereld. In de 15e eeuw werden diamanten ook in Europa gebruikt, vooral gebruikt in sieraden, zoals kronen en juwelen van koningen. De diamant stond symbool voor kracht en rijkdom.

GOUDEN ARMBAND MET PAREL

Natuurlijk mogen parels niet missen op een gouden armband. Een parel is een hard, rond voorwerp dat door bepaalde weekdieren wordt gemaakt, en dat opgevist of gekweekt wordt om als sieraad te dienen. Parels worden verkregen door parelduikers en parelkwekers. Parels zijn vaak rond, maar soms ook onregelmatig van vorm.

GOUDEN ARMBAND MET ROBIJN

Houd u van kleur in uw gouden armband? Wij hebben ook gouden armbanden met de edelsteen Robijn. Natuurlijke robijnen zijn uitzonderlijk zeldzaam en zijn rood van kleur. Naast de heldere edelsteen robijn bestaat ook de minder heldere halfedelsteen met dezelfde naam. 

GOUDEN ARMBAND MET SAFFIER

Naast onze gouden armbanden gezet met robijn, hebben wij ook gouden armbanden gezet met mooie saffier. De saffier is een kostbare edelsteen en zijn in verschillende kleuren. 

GOUDEN ARMBAND MET ZIRKONIA

Past diamant niet binnen uw budget, maar houdt er wel enorm van? Bekijk dan onze gouden armbanden gezet met Zirkonia!  Zirkonia is dan ook populair als imitatiediamant, omdat het materiaal optische eigenschappen de dicht bij de kenmerken van een diamant komt. Elke gouden armband die wij verkopen, is Preloved. Dit wil zeggen dat de gouden armbanden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden door onze goudsmid krijgen de gouden armbanden een tweede leven. Dit wil ook zeggen dat uw gouden armband one-of-a-kind is! Naast dat u er geld mee bespaart, stimuleer u ook de circulaire economie.

GOUDEN ARMBAND ONLINE BESTELLEN

Wij hebben veel verschillende type gouden armbanden. Vindt u het lastig te kiezen welke gouden armband u wil bestellen? Maak dan gebruik van onze vergelijkingsfunctie op onze website. Klik op het vakje ‘vergelijk’ bij de gekozen gouden armbanden, zodat u een compleet overzicht krijgt van de verschillende gouden armbanden. Via onze website kunt u uw bestelling van uw gouden armband gemakkelijk en kosteloos plaatsen. Alle bestellingen worden aangetekend verzonden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een aantal gouden armbanden te bekijken in onze winkel in Enschede. Hiervoor kunt een afspraak maken via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.