• Betalen in termijnen mogelijk
 • Kostenloze toezending
 • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden armbanden / type armband / armband heren / 18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm
18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm 18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm 18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm 18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm
18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm 18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm 18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm 18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm

18 karaat gouden Plaatjes armband - 20 cm

In zeer goede staat, 18 karaat geel gouden brede gefigureerde plaatjes armband met bakslot en veiligheidsclip - 20 cm.

Productnummer: 603241

Voorraad: 1
Levertijd: 1 werkdag (NL + BE) Volgende werkdag
5.269,00
Of 1.756,33 in 3 termijnen 0% rente
Producteigenschappen

Armbanden

Type Plaatjes armband
Kleur Geel goud
Gehalte 18 Karaat goud (750 / 1000)
Keurmerk 750
Sluiting Bakslot met veiligheidsclip
Gewicht 47 - 48 gram
Lengte 19,5 - 20 cm
Breedte 17,5 - 18 mm
Dikte 2,5 - 3 mm
Conditie In zeer goede staat
 • GRATIS in termijnen vooraf betalen
 • GRATIS verzending
 • Persoonlijke aandacht
 • Retourneren mogelijk
Delen:
Productomschrijving
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Productnummer: 603241

In zeer goede staat, 18 karaat geel gouden brede gefigureerde plaatjes armband met bakslot en veiligheidsclip - 20 cm.

Een echt gouden heren armband is een prachtig sieraad voor jaren. We hebben een flinke collectie armbanden in onze webshop.
 • Echt goud
 • Perfect cadeau
 • Veilig betalen
 • Veilige verzending
 • Personalisatie mogelijk

Gouden armband heren - perfect cadeau

Wij verzenden deze prachtige armband in een discrete verpakking, waarbij de inhoud niet zichtbaar is voor buitenstaanders. Het sieraad zelf wordt geleverd in een exclusieve geschenkverpakking, met zorg ontworpen om de allure van het juweel te accentueren.

Veilig betalen

Wij bieden diverse veilige betaalopties in onze webshop, waaronder IDEAL, creditcards en Apple Pay. Uw gegevens zijn beschermd door geavanceerde beveiliging, waardoor u vertrouwd en veilig kunt winkelen bij ons. Bereken de inruilwaarde van gouden sieraden!
Verder kunt u bij ons ook uw gouden armband in termijnen betalen. Dit is een veelgebruikte spaarvorm waarbij de armband wordt toegezonden nadat alle termijnen zijn voldaan.

Veilige verzending

Indien op een werkdag bestelt heeft voor 16.00 uur dan wordt doorgaans de volgende werkdag het pakketje bij u afgeleverd. Wij maken hierbij gebruik van de aangetekende en verzekerde pakketpost van PostNL voor pakketjes in Nederland en België. Wij nemen het verzendrisico volledig voor onze rekening, daarmee loopt u geen financieel risico. >Meer weten over de verzending

100% tevredenheidsgarantie

Wij inspecteren en fotograferen elk sieraad zorgvuldig voordat het wordt aangeboden in onze webshop. Desondanks kan het voorkomen dat u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent wanneer het sieraad bij u thuis is afgeleverd. Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent, bieden wij een geld-terug-garantie of u kunt kijken of er een ander exemplaar beschikbaar is in onze webshop.
Deze garantie is alleen van toepassing op sieraden die niet specifiek voor u zijn aangepast. Als u bijvoorbeeld uw ringmaat wilt laten aanpassen, kunnen wij – na overleg – het sieraad eerst naar u toezenden. U kunt het sieraad beoordelen en vervolgens beslissen of u de ringmaat wilt laten aanpassen. >Meer weten over de garantie

Lengte  en personalisatie van de armband

Onze armbanden zijn langer voor eenvoudige verkleining. Bij het bestellen kunt u gratis verkleining aanvragen en de extra schakels worden meegeleverd. Vermeld dit in het "opmerkingen" veld. Neem voor vergroting of vragen contact op via telefoon of WhatsApp. Niet elke armband kan worden vergroot.

Als een armband eenmaal is aangepast, kan deze niet meer worden geretourneerd. Wij kunnen u de armband eerst toesturen voor beoordeling. Als u tevreden bent, kunt u deze terugsturen voor maataanpassing. Vervolgens sturen wij u de aangepaste armband toe in de gewenste maat.

Toon meer
Toon minder

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang altijd als eerste het laatste nieuws en de beste acties.
Aanmelden

Kosteloze Levering van uw gouden sieraad

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Daarom stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo spoedig mogelijk en zonder ongemakken bij u thuis wordt afgeleverd. Wanneer u op werkdagen voor 16.30 uur een bestelling plaatst, zetten wij ons actief in om ervoor te zorgen dat deze dezelfde dag nog wordt verzonden. Het is ons doel om een efficiënte en betrouwbare service te bieden.

Echter, zoals in elke logistieke operatie, kunnen er onvoorziene omstandigheden zijn die invloed hebben op de verzending of bezorging. In het onwaarschijnlijke geval van vertraging, vanwege welke reden dan ook, vinden wij het van essentieel belang om een open communicatie met u te onderhouden. Wij zullen u daarom in dergelijke gevallen zo snel en transparant mogelijk informeren over de verwachte nieuwe levertijd.

Wat betreft de bezorging: in de meeste gevallen kunt u, indien uw bestelling in Nederland of België geplaatst is, verwachten dat uw kostbare juweel de daaropvolgende werkdag bij u wordt afgeleverd. Dit is het resultaat van onze samenwerking met gerenommeerde bezorgdiensten die, net als wij, de hoogste normen hanteren in hun dienstverlening.

Aanpassingen aan Sieraden

Indien u heeft aangegeven dat uw sieraad aangepast dient te worden, kunnen wij in de meeste gevallen niet garanderen dat de levering de volgende werkdag plaatsvindt. Gewoonlijk zal de bezorging van dergelijke aangepaste juwelen binnen 4 werkdagen plaatsvinden. Neemt u alstublieft contact met ons op voor meer informatie.

Verzendkosten

Binnen ons streven naar transparantie en duidelijkheid willen wij u erop attenderen dat alle prijzen, zoals aangegeven op onze website of in onze communicatiemiddelen, reeds inclusief de kosten voor verzending zijn. Deze verzending geschiedt op een aangetekende en beveiligde wijze via pakketpost, waardoor de integriteit en veiligheid van uw aankoop gedurende het gehele verzendproces gewaarborgd blijft. Door deze prijsstelling te hanteren, hopen wij eventuele verwarring of onverwachte kosten voor u te voorkomen en het aankoopproces zo helder en eenvoudig mogelijk te houden.

Levering via PostNL

De bezorging in Nederland en België wordt verzorgd door PostNL. Over het algemeen vindt de bezorging de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaats. Hoewel wij het exacte tijdstip van bezorging niet kunnen garanderen, blijkt uit onze jarenlange ervaring dat dit over het algemeen zeer betrouwbaar is.

U ontvangt van ons een track & trace code, waarmee u uw bestelling kunt volgen en de verwachte leveringstijd kunt inzien.

Ontvangst van Uw Bestelling

Bij het bezorgen van uw zorgvuldig verpakte pakket door een vertegenwoordiger van PostNL, verzoeken wij u vriendelijk om uw handtekening te plaatsen ter bevestiging van ontvangst. Dit is een cruciale stap om de veiligheid en de integriteit van het leveringsproces te waarborgen. Bovendien is het van belang dat u een geldig legitimatiebewijs gereed houdt en deze aan de PostNL-medewerker toont. Dit is om zeker te stellen dat het pakket daadwerkelijk aan de rechtmatige ontvanger wordt overhandigd. Uw begrip en medewerking in deze worden zeer op prijs gesteld, daar ze bijdragen aan een efficiënt en betrouwbaar afleverproces.

Internationale Zendingen

Op basis van de specifieke bestemmingslocatie en onze ervaring met logistieke dienstverleners, maken wij een weloverwogen keuze tussen verzending via PostNL of DHL. Beide vervoerders hebben hun eigen sterke punten en netwerken die optimaal kunnen inspelen op verschillende regionale omstandigheden. Ons primaire doel is om ervoor te zorgen dat uw zending op de meest efficiënte en betrouwbare manier wordt bezorgd. U kunt er daarom op vertrouwen dat onze keuze voor een specifieke vervoerder altijd in uw belang is en gericht is op een snelle en veilige levering van uw bestelling.

Feestdagbezorging

Gedurende de feestdagen merken wij een aanzienlijke stijging in het aantal bestellingen. Hoewel onze logistieke operatie en onze verzendpartners erop zijn voorbereid om de toegenomen vraag efficiënt te verwerken, blijft het verzenden tijdens piekperiodes altijd een uitdaging. Meestal verloopt het verzendproces vlekkeloos en zonder vertragingen. Desalniettemin kan het bij uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een pakket enkele dagen vertraging oploopt. Gezien deze mogelijke vertragingen en om eventuele teleurstellingen te voorkomen, raden wij u ten zeerste aan om uw bestellingen ruim voor de feestdagen te plaatsen. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk streven naar een tijdige en succesvolle levering van uw aankopen.

Verpakking

Het is van het grootste belang voor ons om ervoor te zorgen dat uw kostbaarheden met de grootste zorg en discretie worden behandeld en bezorgd. Daarom worden uw items verzonden in een neutrale verpakking die geen zichtbare reclame-uitingen draagt. Bovendien is deze verpakking zowel aangetekend als verzekerd, wat een extra laag beveiliging en gemoedsrust biedt tijdens het verzendproces.

Wat betreft onze inzet voor duurzaamheid: wij zijn trots te kunnen melden dat de materialen die wij voor onze verpakkingen gebruiken volledig biologisch afbreekbaar zijn. Dit is een stap die wij hebben genomen in onze voortdurende inspanningen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Echter, een uitdaging blijft de duurzaamheid van onze cadeauverpakkingen. Hoewel deze momenteel niet biologisch afbreekbaar zijn, zijn wij voortdurend op zoek naar alternatieve, milieuvriendelijke oplossingen die niet inboeten aan kwaliteit en uitstraling. Mocht u ervaring hebben met of suggesties voor een duurzame cadeauverpakking die voldoet aan onze hoge esthetische normen, dan nodigen wij u van harte uit om deze met ons te delen. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde bij het nastreven van zowel kwaliteit als duurzaamheid in al onze activiteiten.