• Betalen in termijnen mogelijk
 • Kostenloze toezending
 • Persoonlijke aandacht
 • Selecteer uw taal
 • DE
Menu
Home / gouden armbanden / 18 Karaat gouden Robijn armband met Saffier-18 cm
18 Karaat gouden Robijn armband met Saffier-18 cm 18 Karaat gouden Robijn armband met Saffier-18 cm 18 Karaat gouden Robijn armband met Saffier-18 cm
18 Karaat gouden Robijn armband met Saffier-18 cm 18 Karaat gouden Robijn armband met Saffier-18 cm 18 Karaat gouden Robijn armband met Saffier-18 cm

18 Karaat gouden Robijn armband met Saffier-18 cm

In zeer goede staat; 18 karaat gouden fantasie schakel armband gezet met briljantgeslepen robijn en witte Saffier.

Productnummer: 600239

1.399,00
Of 466.33 in 3 termijnen 0% rente
Producteigenschappen

Armbanden

Type Fantasie armband
Kleur Geel goud
Gehalte 18 Karaat goud (750 / 1000)
Keurmerk 750
Gewicht 14 - 15 gram
Lengte 17,5 - 18 cm
Breedte 4,5 - 5 mm
Dikte 3,5 - 4 mm
Conditie In zeer goede staat
Overige Briljant geslepen Robijn (Totaal 4) Briljant geslepen witte Saffier (Totaal 5)
 • GRATIS in termijnen vooraf betalen
 • GRATIS verzending
 • Persoonlijke aandacht
 • Retourneren mogelijk
Delen:
Productomschrijving
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Productnummer: 600239

In zeer goede staat; 18 karaat gouden fantasie schakel armband gezet met briljantgeslepen robijn en witte Saffier.

Een echt gouden armband is een prachtig sieraad voor jaren. We hebben een flinke collectie armbanden in onze webshop.
 • Echt goud
 • Perfect cadeau
 • Veilig betalen
 • Veilige verzending
 • Personalisatie mogelijk

Armband van goud - perfect cadeau

Wij verzenden deze prachtige armband in een discrete verpakking, waarbij de inhoud niet zichtbaar is voor buitenstaanders. Het sieraad zelf wordt geleverd in een exclusieve geschenkverpakking, met zorg ontworpen om de allure van het juweel te accentueren.

Veilig betalen

Wij bieden diverse veilige betaalopties in onze webshop, waaronder IDEAL, creditcards en Apple Pay. Uw gegevens zijn beschermd door geavanceerde beveiliging, waardoor u vertrouwd en veilig kunt winkelen bij ons. Bereken de inruilwaarde van gouden sieraden!
Verder kunt u bij ons ook uw gouden armband in termijnen betalen. Dit is een veelgebruikte spaarvorm waarbij de armband wordt toegezonden nadat alle termijnen zijn voldaan.

Veilige verzending

Indien op een werkdag bestelt heeft voor 16.00 uur dan wordt doorgaans de volgende werkdag het pakketje bij u afgeleverd. Wij maken hierbij gebruik van de aangetekende en verzekerde pakketpost van PostNL voor pakketjes in Nederland en België. Wij nemen het verzendrisico volledig voor onze rekening, daarmee loopt u geen financieel risico. >Meer weten over de verzending

100% tevredenheidsgarantie

Wij inspecteren en fotograferen elk sieraad zorgvuldig voordat het wordt aangeboden in onze webshop. Desondanks kan het voorkomen dat u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent wanneer het sieraad bij u thuis is afgeleverd. Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent, bieden wij een geld-terug-garantie of u kunt kijken of er een ander exemplaar beschikbaar is in onze webshop.
Deze garantie is alleen van toepassing op sieraden die niet specifiek voor u zijn aangepast. Als u bijvoorbeeld uw ringmaat wilt laten aanpassen, kunnen wij – na overleg – het sieraad eerst naar u toezenden. U kunt het sieraad beoordelen en vervolgens beslissen of u de ringmaat wilt laten aanpassen. >Meer weten over de garantie

Lengte  en personalisatie van de armband

Onze armbanden zijn langer voor eenvoudige verkleining. Bij het bestellen kunt u gratis verkleining aanvragen en de extra schakels worden meegeleverd. Vermeld dit in het "opmerkingen" veld. Neem voor vergroting of vragen contact op via telefoon of WhatsApp. Niet elke armband kan worden vergroot.

Als een armband eenmaal is aangepast, kan deze niet meer worden geretourneerd. Wij kunnen u de armband eerst toesturen voor beoordeling. Als u tevreden bent, kunt u deze terugsturen voor maataanpassing. Vervolgens sturen wij u de aangepaste armband toe in de gewenste maat.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang altijd als eerste het laatste nieuws en de beste acties.
Aanmelden