• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / ring met briljant
Toon filters

Gouden ring met briljant

Vind je gouden ring met briljant. Een briljant is een diamant welke briljant is geslepen.
De briljanten ring is de keuze bij uitstek voor een speciale gelegenheid. Heb je liever meerdere stenen dan kun je denk aan een rij- ring, een markies ring, entourage ring of een gouden ring met een pavé zetting?

Maak de keuze uit onze collectie! Kies de gouden ring met briljanten uit onze uitgebreide collectie.


  1 / 12  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gouden ringen met Briljant

Een briljant is een slijpvorm van een diamant. De slijpvorm van een diamant is de vorm waarin de ruwe diamant wordt geslepen voordat de diamant verwerkt wordt in een sieraad. De meest bekende slijpvormen zijn: Briljant, Princess, Emerald, Marquise, Cushion, Asscher… nog veel meer. Het is de meest gebruikte en populairste slijpsel ter wereld. Een briljant bevat 57 facetten, waarvan 33 op de kroon en 24 op het paviljoen. Dit slijpsel zorgt ervoor dat de diamant licht reflecteert en gaat schitteren. Feitelijk mag de benaming alleen gebruikt worden voor diamanten. Maar aangezien dit slijpselvorm ook bij andere edelstenen toegepast kunnen worden, worden bij deze edelstenen de naam briljantslijpsel gebruikt. Bekijk onze prachtige collectie gouden ringen gezet met briljant geslepen Diamanten en andere edelstenen. Wij hebben gouden ringen met briljant in 14 karaat en 18 karaat. 

Gouden ringen met Diamant

Diamanten zijn nooit out-of-style. Diamanten zijn elegant en tijdloos. Onze collectie gouden ringen gezet met diamant of meerdere diamanten bevat geelgouden ringen, witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor gouden ringen. Bent u specifiek opzoek naar een gouden rij ring gezet met diamanten? Of een gouden aanschuif ring gezet met diamanten? Bekijk onze collectie gouden ringen met diamant en laat u verassen door klassieke gouden ringen en gouden ringen met prachtige designs.

Solitair gouden ringen

Een solitair ring is een gouden ring met een enkele solitaire edelsteen. Een klassieke solitair ring is een geel gouden ring met enkel een briljant geslepen diamant. Maar tegenwoordig zijn gouden solitaire ringen gemaakt van verschillende materialen en verschillende slijpvormen. Wij bieden diverse verschillende gouden solitair ringen aan. Zo heeft u de keuze uit een witgouden of geelgouden ring, maar ook is er afwisseling mogelijk in het karaat goud waarin u de gouden solitair ring koopt. Neem eens een kijkje in ons aanbod en kies een mooi sieraad uit!

Bestel uw gouden ring online!

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe gouden ring. Op de website hebben wij ook een vergelijkspagina, hiermee kunt u gemakkelijk de gouden ringen met elkaar vergelijk om zo uw keuze makkelijker te maken. Bij ANRO Juweliers is bestellen eenvoudig en kosteloos. U kunt natuurlijk ook altijd de gouden ringen bezichtigen in onze winkel in Enschede (zonder afspraak niet mogelijk). U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of stuur gerust een e-mail naar info@anrojuweliers.nl. 

Bekijk onze ruime collectie gouden ringen op onze website.

Wij hebben gouden ringen in zowel 14 karaat als 18 karaat voor dames en heren. Naast geel gouden ringen, bieden wij ook witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor gouden ringen. Het is uiteraard ook mogelijk om de ringen te bezichtigen in de winkel (zonder afspraak niet mogelijk).