• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / accessoires / broches
Toon filters

Gouden diamant broche

Maak uw look af met een mooie diamant broche. Zelfs de eenvoudigste kleding ziet er chic uit met dit tijdloze, klassieke accessoire. Draag hem op uw blouse of trui, maar ook op een jas of tas - een gouden broche staat altijd mooi. U kunt uw outfit eindeloos variëren met een van deze veelzijdige accessoires. Gouden broches zijn verkrijgbaar in tientallen verschillende stijlen en modellen!


 

BROCHE MET DIAMANT

Op zoek naar een broche met één of meerdere diamanten? Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt. Diamant is de hardste edelsteen en natuurlijk voorkomende materiaal. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood. De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië. De grootte van de diamant wordt uitgedrukt in karaat. Naarmate een diamant een hoger karaat heeft is deze zeldzamer en duurder. Voor de waarde van de diamant speelt ook de zuiverheid van de diamant een belangrijke rol. Des te zuiverder de diamant is, des te hoger de diamant prijs. De ruwe diamant wordt in vele kleuren gevonden. De hoofdregel is hierbij des te witter de diamant des te hoger de diamant prijs is. Wij hebben prachtige gouden broches met Diamant in onze collectie. Wij hebben slechts van elke broche één beschikbaar, wees er dus snel bij!

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

STERRENBEELD DIAMANT

Ram en Leeuw

SIERADEN GEZET MET DIAMANT

Naast onze prachtige gouden broches gezet met Diamant, hebben wij ook andere sieraden gezet met deze edelsteen. Wij hebben van elk sieraad slechts één beschikbaar.

gouden broche met diamanten
diamant broche
broche diamant
broche met diamant


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies