• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / accessoires / broches
Toon filters

Gouden Filigrain broches

Filigrain is een vorm van fijn goudsmeedwerk op de broche. Filigrain is meestal van goud of zilver, gemaakt van gedraaid draad, eventueel met kleine metalen bolletjes. De draden en bolletjes zijn in een motief aan elkaar gesoldeerd tot een object of op de oppervlakte van een metalen sierobject.


 

GOUDEN FILIGRAIN BROCHES

Bent u op zoek naar een broche? Wij hebben broches, gemaakt van echt goud. Wij hebben voornamelijk 14 karaat gouden broches in onze collectie. Een broche, ook wel een sierspeld genoemd, wordt opgespeld om onder andere kleding te versieren en wordt voornamelijk door vrouwen gedragen. Naast kleding kunt u de broche ook gebruiken, om bijvoorbeeld uw sjaal, tas of hoed meer glamour te geven. Specifiek op zoek naar een Filigrain broche? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Filigrain is een vorm van fijn goudsmeedwerk op de broche. Filigrain is meestal van goud of zilver, gemaakt van gedraaid draad, eventueel met kleine metalen bolletjes. De draden en bolletjes zijn in een motief aan elkaar gesoldeerd tot een object of op de oppervlakte van een metalen sierobject.

Koopt u een broche op onze website? Dan betekent dat een steentje bijdraagt aan een duurzame en circulaire economie. Waarom? Onze sieraden zijn PreLoved. Dit wil zeggen dat de broches eerder gedragen zijn (en dus vintage zijn!). Geef jij d brocEhe een tweede leven? Onze broches op onze website zijn uniek en daarom hebben wij van elke broche slechts één beschikbaar. Twijfel niet te lang, want voor je het weet gaat uw favoriete broche aan uw neus voorbij.

Bekijk ook onze andere type broches op onze website:

Edelsteen broches
Streek broches
Vintage broches
Camee broches


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies