• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / armbanden / gouden heren armbanden
Toon filters

gouden heren armbanden

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

De kleur goud heeft voor iedereen een bijzondere uitstraling. Het geeft wat meer stijl aan uw outfit. Bent u als man op zoek naar een sieraad dat hierbij kan helpen? Kies dan voor een gouden heren armband. Bij Anro Juweliers hebben wij een uitgebreid assortiment voor u. Sieraden voor mannen hielden lang niet meer in dan een trouwring en een horloge, maar die tijd is voorbij. Of het nou een klassiek of stoer model is. Met een gouden heren armband kunt u een statement maken.  1 / 22  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290

  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
 

Preloved gouden heren armband

Een heren armband van Anro Juweliers is preloved. Dit betekent dat het sieraad al eerder is gedragen, maar nu weer nieuw gemaakt is. Het krijgt op deze manier een tweede leven en dat kan bij u zijn. U merkt niets van het feit dat de armband eerder is gedragen. Onze goudsmid zorgt ervoor dat eventuele herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Denk daarbij aan het vervangen van de sluiting, krasjes verwijderen of de zetting van diamantjes. Het dragen van een preloved sieraad draagt bij aan een circulaire economie, waarbij grondstoffen weer een nieuwe functie krijgen.

Soorten gouden heren armband

Een gouden heren armband van Anro Juweliers is van 14- of 18-karaats goud. Dit zijn de meest gangbare goudgehaltes in Nederland door de goudgele kleur. Hier zijn variaties op met bijvoorbeeld witgoud, rosé goud of bi-color. Binnen ons assortiment zijn er verschillende soorten stijlen waar u uit kunt kiezen. U kunt gaan voor een subtiele koord armband of koningsarmband. Voor een breder sieraad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gevlochten armband. Veel soorten zijn ook zowel dun als breed verkrijgbaar. Fantasie en schakelarmbanden zijn er in allerlei diktes. Kies daarom goed wat past bij uw stijl. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken.

Bezichtigen in de winkel

Heeft u een mooie gouden heren armband op het oog, maar bent u nog niet helemaal overtuigd of wilt u het sieraad graag een keer zien of vergelijken? U kunt ook langskomen in onze winkel om het sieraad te passen. Wij hebben geen voorraad in de winkel. Als u iets wilt proberen moet kunt u appen of bellen. Vervolgens zorgen wij dat de juiste heren armband in de winkel is tijdens de afspraak. Daar helpen wij u graag met passend advies voor een weloverwogen keuze.

Gouden heren armband online bestellen

Bij Anro Juweliers is het eenvoudig om een gouden heren armband te bestellen. Via onze website kunt u heren armbanden met elkaar vergelijken met behulp van de vergelijkknop. Hierdoor heeft u overzicht en kunt u snel een keuze maken. Wanneer u het product in het winkelmandje stopt, kunt u snel en gemakkelijk betalen via diverse betaal functies . De betaling is ook mogelijk in meerdere termijnen of (deels) met oud goud. Wanneer de betaling is geslaagd, sturen wij het pakket als aangetekende post. Is het voor 17.00 uur bestelt? Dan heeft u het de volgende dag in huis. Bent u niet tevreden? Dan kunt u binnen 14 dagen de heren armband retourneren.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.