Winkelwagen Geen producten

PreLoved Sieraden

 
ANRO Juweliers, specialist in PreLoved gouden sieraden

Van smartphones, laptops en andere apparaten is bekend dat u ze refurbished kunt kopen. Wat u misschien nog niet wist; er zijn ook gereviseerde sieraden, oude juwelen die er weer zo goed als nieuw uitzien.


ANRO Juweliers in Enschede is gespecialiseerd in de verkoop van vakkundig gereviseerde horloges, ringen, halskettingen, oorbellen, armbanden en broches.

De juweliers van ANRO noemen deze sieraden ‘PreLoved’. De juwelen zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Krasjes zijn verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd. Als ze niet goed vastzitten, maakt onze goudsmid dat in orde.

In de Media
- Maak jezelf én de aarde een stukje mooier door het hergebruik van gouden sieraden

Duurzaam
Het is zonde om kostbaar nieuw goud te delven als er nog zo veel ongebruikte, bestaande sieraden zijn, is de gedachte van ANRO Juweliers. Juwelen een tweede leven geven, is een bijdrage aan een duurzamere samenleving, vinden zij. Dit is de circulaire economie in optima forma.
Ga maar na, misschien heeft u zelf in een laatje of kluis wel sieraden liggen die u nooit (meer) draagt. Hoe mooi zou het zijn als iemand anders er nog jaren plezier aan kan beleven?

Schoonheid
Overtuig uzelf van de schoonheid van de PreLoved-collectie van ANRO Juweliers op
www.anrojuweliers.nl

ANRO Juweliers is beperkt geopend. Als u een van onze juwelen wilt bekijken, kan dat op afspraak. Wij zorgen dan dat het bewuste sieraad in de winkel aanwezig is. U wordt ontvangen in ons sfeervolle ANRO-pand in Enschede.

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze gouden stukken, dan kunt u bellen/ mailen of een bericht via WhatsAp sturen:

Telefoon: +31 (0)53 26 000 30
Mobiel / WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
Website: 
www.anrojuweliers.nl
E-mail: info@anrojuweliers.nl


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


ANRO JUWELIERS • 100% DE BESTE PRIJSGARANTIE!
Powered by CCV Shop webwinkel software
Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.