Retourneren & Ruilen

Bedenktijd bij ANRO Juweliers

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het sieraad toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Ruilen bij ANRO Juweliers

Bij ANRO Juweliers is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@anrojuweliers.nl als je wilt ruilen.

Je kunt het artikel retour sturen naar:
ANRO (s.v.p. geen juweliers noemen)
Oldenzaalsestraat 118b
7514 DS  ENSCHEDE

 

Retourneren bij ANRO Juweliers

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het gekochte sieraad retour te sturen.
Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten voor het aangetekend verzenden bedragen circa € 8,65 per pakket (verzekerde waar tot € 500) of circa € 14,80 ( verzekerde waarde tot € 5.500,00). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het sieraad en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ANRO Juweliers geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@anrojuweliers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo snel mogeljik maar uiterlijk binnen de wettelijk gestelde 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Mocht het sieraad beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het sieraad aan u doorberekenen. Behandel het sieraad dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Herroepingsrecht bij ANRO Juweliers

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Stichting WebwinkelKeur geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@anrojuweliers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk maar binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
 

Geen herroepingsrecht

Je hebt geen herroepingsrecht voor specifiek op maat gemaakte/ aangepaste sieraden tenzij wij dit specifiek met je zijn overeengekomen.
 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen